Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 v 13:05
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov dostal od UFC za nejlepší výkon večera bonus přes 1 000 000 korun

SPORT UFC
Uložit Uložené

Makhmud Muradov je k nezastavení, což potvrdil i při včerejším zápase. Navíc za to dostal velmi štědrou odměnu.

Česko-uzbecký MMA bojovník Makhmud Muradov může slavit dvojitý úspěch. Neježe si ve svém druhém zápase v UFC připsal další výhru, která je již třináctou v řadě, ale jeho boj se vedení nejprestižnější organizace světa líbil natolik, že se „Macha“ rozhodli štědře odměnit.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 27. září 2019 v 15:30

Muradov po prvních dvou dominantních pětiminutovkách svého soupeře ukončil v polovině třetího kola vskutku ukázkovým KO (viz video níže), po kterém organizace UFC „Machův“ zápas zhodnotila jako jeden z nejlepších výkonů večera. Díky tomu dostal tučný bonus ve výši 50 tisíc dolarů, v přepočtu tedy zhruba 1 100 000 korun.

Druhým odměněným zápasníkem se stal Bryce Mitchell, který svého soupeře ukončil na submisi díky speciální technice zvané twister. Jednalo se přitom o teprve druhý případ v historii UFC, kdy se někomu podařilo touto technikou oponenta porazit. 

Domů
Sdílet
Diskuse