Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2019 12:53
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Zápas bez rukavic, zlomené obě ruce a tvrdé KO od svěřence Makhmuda Muradova. Jaká byla akce Double Red Fight Night?

Zápas bez rukavic, zlomené obě ruce a tvrdé KO od svěřence Makhmuda Muradova. Jaká byla akce Double Red Fight Night?
SPORT
Uložit Uložené

Double Red Fight Night je za námi. Co všechno turnaj přinesl?

Bratislavská Eurovia Aréna se sobotu stala dějištěm akce Double Red Fight Night, jejímž zlatým hřebem nebylo nic jiného než zápas bez rukavic mezi Petrem Karešem a slavným slovenským bojovníkem Samuelem Krištofičem. Kromě této tvrdé bitvy jsme se však dočkali i celé řady dalších zajímavých zápasů, které přinesly nejeden překvapivý výsledek.

Pojď se tedy s námi podívat na to, jak celý galavečer probíhal. O všechny níže přiložené snímky se postaral Štěpán Černý alias @blackartcz.

Zápas bez rukavic, ohromné KO svěřence Makhmuda Muradova a tvrdé boje. Jaká byla akce Double Red Fight Night?
Zápas bez rukavic, ohromné KO svěřence Makhmuda Muradova a tvrdé boje. Jaká byla akce Double Red Fight Night? Zdroj: Štěpán Černý/BlackArt.cz

KO večera?

Krátce po 17. hodině otevřel celý turnaj jeden ze dvou ženských zápasů, ve kterém se podle pravidel K-1 představily amatérské bojovnice Salajova za Slovensko a Matzkeová za Česko. Zápasnice se rvaly ze všech sil, nedošlo však ukončení a bodoví rozhodčí jako vítězku určili Slovenku Salajovou, která předvedla dominantnější výkon. Pro Matzkeovou se však i tak jistě jednalo o hodnotnou zkušenost, která jí pomůže v dalších bitvách.

Domů
Sdílet
Diskuse