Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2020 15:20
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Will Smith nevyloučil, že by mohl vydat nové album

HUDBA RAP WILL SMITH
Uložit Uložené

Zaneprázdněná hvězda nevyloučila, že by se mohla do rapového rybníčku vrátit dalším albem.

Filadelfský herec a raper Will Smith v poslední době ani nemůže vědět, kde mu hlava stojí. Věčně zaneprázdněný umělec si ale podle všech okolností nehodlá oddechnout ani v nejbližších letech. V jednom z posledních videí na TMZ nevyloučil, že by v budoucnu mohl vydat nové hudební album. Informaci zachytil i magazín XXL

Doporučeno
Will Smith si v Aladinovi krade všechny scény. Okouzlující dobrodružství nadchne všechny diváky (Recenze) Will Smith si v Aladinovi krade všechny scény. Okouzlující dobrodružství nadchne všechny diváky (Recenze) 24. května 2019 22:55

Ať už to byl Aladin nebo příběh legendárních Mizerů, Will Smith se v každém ohledu zhostil svých rolí skvěle. Nesmíme ale zapomenout, že hlavní postava ze seriálu Fresh Prince je také známa v hudebních vodách. Proto vzbudilo poprask, když jednapadesátiletý všestranně nadaný muž odpověděl na otázku reportéra z TMZ, jestli se nechystá vydat nové album, stručně: „Možná.“  

Na potvrzující dotaz, předtím, než ve videu zašel před novináři do budovy, zopakoval mnohem jasnější odpověď. „Ano, pane.“ Dočkáme se tak v pořadí pátého alba tohoto renesančního umělce? 

Způsobů, jak tuto informaci vnímat, je několik. V komentářích pod videem si toho můžeme okamžitě všimnout. Názory typu: „Neberte to nějak zle, mám rád, jak Will Smith hraje, například v Sedmi životech, Já, Legenda, Muži v černém, Mizerové, ale opravdu potřebujeme další album?“„Ano, zbožňuji Willa Smitha a budu se těšit na další album,“ jsou stejně rozporuplné jako hodnocení jeho hudebních počinů.

Šance jsou takové, podle XXL Magazínu, který zaznamenal názor kameramana, že by Smith mohl vydat svůj počin v roce 2022. Bude to totiž 25 let od doby, kdy vydal své první album Big Willie Style. Je třeba ale znova dodat, že podle kritiků byly jeho hudební výkony velice nevyrovnané. Tento status nevyváženosti se s ním táhl až do roku 2005, kdy vydal do dnešní doby poslední album Lost and Found.

Jak se stavíte k situaci vy? Poslechli byste si rádi nové album umělce, který se stal se svým hereckým kolegou Martinem Lawrencem, díky svým rolím v Mizerech, čestným členem policie v Miami, nebo byste dali radši přednost tomu, kdyby se držel pouze hraní?

Domů
Sdílet
Diskuse