Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 17:42
Čas čtení 0:41
Tina Hamarova

Bad Boys for Life nebude poslední setkání hlavních hrdinů. Tvůrci už ohlásili další díl

FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

„One last time,“ řeknou si ve filmu Bad Boys 3 Mike a Marcus. Nebude to však zřejmě tak. Tvůrci už ohlásili čtyřku.

Kinohit Bad Boys for Life, tedy Bad Boys 3, měl před pár dny premiéru. Jeho tvůrci však už nyní přiznali, že pracují na pokračování. Znamená to, že na příběhy Mikea a Marcuse už nebudeme muset čekat tolik let, jak tomu bylo po druhém filmu.

Čtvrtá část by měla vyjít také pod hlavičkou studií Sony. Podle informací webu The Hollywood reporter spoluautor Chris Bremner už začal psát nový scénář. Očekává se, že hvězdy filmu Will Smith a Martin Lawrence budou opět v hlavních rolích.

Smith a Lawrence na premiére Bad Boys for Life
Smith a Lawrence na premiére Bad Boys for Life Zdroj: Getty Images

Film má již nyní dobré ohlasy veřejnosti. Není proto překvapením, že Sony chce pokračovat, i když v trojce zazní věta „One last time“ – tedy ještě jednou a naposledy.


Pokračování není jediný projekt, na kterém Chris Bremner aktuálně pracuje. Pro Disney píše třetí pokračování dobrodružného filmu Honba za pokladem templářů, který měl premiéru v listopadu 2004. I přesto, že film nezískal jen dobré ohlasy, na svou dobu byl velmi úspěšný. Svým tvůrcům přinesl zisk více než 347 milionů dolarů. Hlavní roli hrál Nicolas Cage.

Domů
Sdílet
Diskuse