Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 14:54
Čas čtení 0:36
Antonín Havlík

Podcast: Hrozby bombou na VŠE. Jaký je profil pravděpodobného viníka, jak si mění IP adresy a co píše v e-mailech?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Podcast s Martinem a Tonym o tom, co se děje na jedné z největších vysokých škol v Praze a kdy to přestane.

Odebírej zdarma na: SpotifyApple podcastyGoogle podcasty

S konceptem video formátu Freshnews jsi už velmi dobře seznámen. Každý týden v nich naši moderátoři rozebírají ty nejčerstvější události z domova i ze světa, informují o nové hudbě, filmech i různých společenských tématech.

Od ledna však budeme na pravidelné bázi zveřejňovat i Freshnews podcasty, kde se jednomu z témat budeme věnovat ještě hlouběji. Nejnovější díl byl věnovaný anonymním hlášením bomb na pražské VŠE. Proč někdo už dvanáctkrát hrozil škole, z jakého důvodu ho policie ještě nevypátrala, kdo vlastně je záhadný pachatel a co v hrozbách píše?

O rozhovor se postaral náš moderátor Martin a pozval si redaktora Tonyho, který se tématem dopodrobna zabývá. Přejeme příjemnou zábavu a doporučujeme sledování REFRESHER podcastů na platformách SpotifyApple podcasty i Google podcasty, aby ti nikdy neutekl žádný díl.

Bomba na VŠE. Kdo stojí za opakovaným fake hlášením?

Přehraj si podcast na těchto platformách:

Spotify

Apple podcasty

Google podcasty

Doporučeno
Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě 17. ledna 2020 10:39
Domů
Sdílet
Diskuse