Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2020 17:33
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Víme, kdy dorazí první část 2. série Mandaloriana. Možná se dočkáme seriálu o Baby Yodovi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhá série Mandaloriana dorazí už letos.

Tvůrce Mandaloriana Jon Favreau už před pár týdny prozradil, že 2. série se dočkáme ještě na podzim 2020. Jeho slova nyní potvrzuje i CEO Disney Bob Iger. Ten upřesnil podzim na říjen 2020. Tehdy na streamovací platformě Disney+ zveřejní první epizodu. Zbytek série tak pravděpodobně stihnou odvysílat ještě letos.

Doporučeno
Loki, WandaVision a Falcon s Winter Soldierem: Marvel se v upoutávce pyšní svými seriálovými hity Loki, WandaVision a Falcon s Winter Soldierem: Marvel se v upoutávce pyšní svými seriálovými hity 3. února 2020 12:11

Zároveň prozradil, že diskutují o možném spin-offe a také 3. sérii Mandaloriana. Mando tak pravděpodobně v té druhé nezemře. Iger při této příležitosti oznámil, že Disney+ má již 26,5 milionů odběratelů. A to jen za něco přes 3 měsíce, přičemž služba není dostupná mimo USA. Netflix má momentálně 167 milionů odběratelů, ale je na trhu dlouhá léta a je dostupný skoro všude.

Domů
Sdílet
Diskuse