Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 9:57
Čas čtení 1:25
Ondřej Jarůšek

Megazápas Tyson Fury vs. Deontay Wilder se blíží. Jakého vítěze tipuje Kličko a Joshua?

SPORT
Uložit Uložené

Očekávaná odveta je za dveřmi. Kdo z ní odejde jako vítěz?

Už za týden čeká boxerské fanoušky po celém světě očekávaná odveta mezi Tysonem Furym a Deontayem Wilderem. Z prvního zápasu neodešel jako vítěz nebo poražený žádný z boxerů, rozhodčí totiž výsledek viděli jako remízu. Mezi diváky se tak začínají objevovat tipy na to, jak skončí odvetný zápas, a na toto téma se vyjádřilo i několik slavných jmen.

Jedním z nich je úřadující šampion organizací IBF, WBA, WBO a IBO Anthony Joshua, který opasky získal loni zpět po vyhrané odvetě s Andym Ruizem. Staronový šampion si myslí, že na konci zvedne ruku jeho krajan Fury alias „Gypsy King“.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

„Poprvé to skoro zvládl a tentokrát se mu to už určitě podaří,“ myslí si Joshua. Po prvním zápase se řada fanoušků domnívala, že bodově měl zvítězit právě Fury, Deontay Wilder však svého soupeře během zápasu poslal dvakrát k zemi, což jistě u bodových rozhodčí sehrálo roli. Fury ale pokaždé vstal.

Domů
Sdílet
Diskuse