Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 15:48
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Jennifer Lopez pobláznila jedinou fotografií celý svět. V plavkách motivuje ženy v každém věku

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Padesátiletá herečka a zpěvačka je ve výborné fyzické kondici, což potvrzuje její nový příspěvek na Instagramu.

Padesátiletá zpěvačka, herečka a matka dvou dětí se na Instagramu pochlubila fotografií, která se dočkala enormního zájmu.

Jennifer Lopez na ní pózuje polonahá před zrcadlem a ukazuje svou vypracovanou postavu, kterou dosáhla i díky tomu, že se snoubencem Alexem Rodriguezem tráví hodně času v posilovně. Už v souvislosti s populárním filmem Hustlers však měla motivaci být v co nejlepší fyzické kondici.

Doporučeno
Zvažovala jsem, že budu striptérka, abych zaplatila účty. Jennifer Lopez odhaluje tajemství ze svého života před úspěchem Zvažovala jsem, že budu striptérka, abych zaplatila účty. Jennifer Lopez odhaluje tajemství ze svého života před úspěchem 6. ledna 2020 19:46

Oblíbená americká hvězda se dočkala obrovské vlny pozitivních komentářů, její fotku vidí followeři jako motivaci a zároveň povzbuzení pro ženy v každém věku. Ty mladší vidí, že je možné žít zdravě i po dvou dětech a ty starší se mohou přesvědčit, že věk je skutečně jen číslo.

Domů
Sdílet
Diskuse