Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 20:07
Čas čtení 6:46
Ondřej Jarůšek

Zvítězí v megazápase Tyson Fury, nebo Deontay Wilder? Názor nám řekl Karlos Vémola, Muradov i další bojovníci

SPORT
Uložit Uložené

Zeptali jsme se známých bojovníků, jak podle nich dopadne očekávaný boxerský zápas Tyson Fury vs. Deontay Wilder.

Už tento víkend čeká boxerské fanoušky po celém světě zápas, na který se bude ještě dlouho vzpomínat. Řeč není pochopitelně o ničem jiném než o odvetném souboji dvou dosud neporažených boxerů – britského showmana Tysona Furyho a amerického ranaře Deontaye Widlera. Jejich první vzájemný zápas skončil remízou, obě strany se těší velké podpoře fanoušků a názory na to, jak očekávaná odveta dopadne, se různí.

Doporučeno
Karlos Vémola exkluzivně pro REFRESHER: Attilu Végha respektuju jako největšího slovenského šampiona Karlos Vémola exkluzivně pro REFRESHER: Attilu Végha respektuju jako největšího slovenského šampiona 18. února 2020 16:00

Rozhodli jsme se proto oslovit několik slavných českých a slovenských jmen z oblasti bojových sportů, aby nám řekla, komu v zápase Fury vs. Wilder fandí a jaký tipují výsledek. Odpovědi nám poskytli nejen známí MMA zápasníci, ale názory jsme dostali i od těch, kteří mají zkušenosti z boxerského ringu.

Kromě Karlose Vémoly, Patrika Kincla či Samuela „Piráta“ Krištofiče se pro REFRESHER vyjádřili také UFC bojovníci Jiří Procházka, Makhmud Muradov a David Dvořák, domácí šampioni organizace Oktagon MMA David Kozma a Michal Martínek, no a v neposlední řadě svým pohledem na zápas přispěl i přední český bojovník Vasil Ducár, který se loni utkal v boxu o titul organizace WBC ve váhové kategorii do 90,7 kg – titul této organizace v těžší váze v současnosti drží právě šampion Deontay Wilder.

Karlos „Terminátor“ Vémola

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 80946 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse