Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 16:00
Čas čtení 4:37
Ondřej Jarůšek Vl Mi

Karlos Vémola exkluzivně pro REFRESHER: Attilu Végha respektuju jako největšího slovenského šampiona

SPORT
Uložit Uložené

Slavný český bijec nám odpověděl na pár otázek.

Bude se rok 2020 nést ve znamení úspěšného návratu Karlose Vémoly (27-6)? Kolem českého „Terminátora“ se dlouhodobě držela jakási aura neporazitelnosti, která trvala několik let. Přestože je totiž pro domácího zápasníka příznačný spíše silový a zemařský styl boje, o kterém všichni vědí, mnoho bojovníků na něj nedokázalo najít odpověď.

Od konce roku 2016 tak první Čech v UFC převálcoval 11 soupeřů v řadě a jeho fantastickou výherní šňůru utnul až slovenský velikán Attila Végh (33-9) v loňském zápase století. „Pumukli“ před zraky dvou národů v beznadějně vyprodané O2 areně obávaného Vémolu knockoutoval po přibližně dvou minutách prvního kola a na trůn organizace Oktagon MMA tak usedl nový král.

Zatímco se Attilovi jeho „splň senil“, Karlosovi se dle jeho vlastních slov všechny sny o návratu do nejprestižnější organizace světa rozplynuly. Krátce po prohře navíc podstoupil operaci ramene, která jej na nějakou dobu vyřadila z tréninku, a kdy jej opět uvidíme bojovat, bylo nejasné. To se však před pár dny změnilo. Karlos Vémola oznámil návrat a v roce 2020 slibuje velké věci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

1.dil KARLOS SHOW

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Doporučeno
Oktagon MMA má nového šampiona, Gábor Boráros se vrátil v plné síle a nechybělo tvrdé KO kopem do hlavy Oktagon MMA má nového šampiona, Gábor Boráros se vrátil v plné síle a nechybělo tvrdé KO kopem do hlavy 16. února 2020 9:55
V tomto článku si přečteš:
  • Co Karlose Vémolu čeká v roce 2020
  • Kdo by se mohl stát dalším soupeřem „Teminátora“
  • Jak se cítí po psychické stránce
  • Co všechno říká o Attilu Véghovi
  • Jaký je jejich vztah po zápase století

Velký návrat? 

Obecně se předpokládalo, že nejdříve uvidíme Karlose Vémolu bojovat až v červenci na tradičním turnaji na pražské Štvanici. Jak ovšem samotná organizace během nedávné tiskové konference oficiálně potvrdila, český bijec do příštího zápasu nastoupí dříve, konkrétně 6. června na turnaji Oktagon 17, který se bude pořádat na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě.

Jméno soupeře v tuto chvíli ještě není oznámeno, „Terminátor“ má ale poměrně jasno v tom, s kým chce bojovat. Ačkoliv říká, že přijme kohokoliv, koho před něj spoluzakladatelé organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný a Pavol Neruda postaví, chce, aby se jeho soupeřem stal někdo z předních příček v rámci střední (do 84 kilogramů) nebo polotěžké (do 93 kilogramů) váhové kategorie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Krasnyho Valentyna lasky moje❤

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Jedním ze jmen, která byla v této souvislosti zmíněna, je Němec Timo Feucht, který dokázal porazit talentovaného Američana Jeremyho Kimballa – dvojnásobného přemožitele miláčka publika Miloše „Melouna“ Petráška. Nicméně právě i americký bojovník je jedním z těch, kdo by se nakonec mohl stát Karlosovým soupeřem. V obou případech by se jistě jednalo o zajímavou podívanou.

A pokud vše půjde podle plánu, do dalšího zápasu by měl Karlos Vémola nastoupit už o několik týdnů později, a to na letním turnaji na pražské Štvanici 25. července 2020. Zde by se měl „Terminátor“ dočkat bitvy o pás šampiona střední váhy, a to pravděpodobně s vítězem duelu Grzegorz Siwy vs. Milan Ďatelinka. Ty čeká společný zápas na vyprodaném turnaji Oktagon 16 14. března v Ostravě.

Je to jedno z mých nejtěžších období, říká Karlos

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 80759 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • S čím Karlos Vémola v současné době nejvíc bojuje
  • Proč má pocit, že zažívá déjà vu
  • Proč ještě nemůže začít plná příprava na zápas
  • Jaký je jeho vztah s Attilou Véghem po zápase století
  • Zda spolu komunikují
  • Jestli Attilu Végha pořád nenávidí
  • Co říká o odvetě
Domů
Sdílet
Diskuse