Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 17:29
Čas čtení 1:20
Ondřej Jarůšek

Terminátor je zpátky. Karlos Vémola oznámil, kdy jej uvidíme zase bojovat

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Na tiskové konferenci organizace Oktagon MMA jsme se mimo jiné dozvěděli, kdy uvidíme českého bijce znovu zápasit.

Český hvězdný MMA zápasník Karlos Vémola hlásí návrat. Po prohraném zápase století s Attilou Véghem absolvoval operaci ramene, která jej na nějakou dobu vyřadila z tréninku, na dnešní tiskové konferenci organizace Oktagon MMA jsme se však konečně dozvěděli, kdy jej uvidíme znovu bojovat. Stane se tak v polovině roku, konkrétně 6.6.2020 na turnaji Oktagon 17 v Bratislavě pod střechou Zimního stadionu Ondreje Nepely.

2 zápasy brzy po sobě?

„Všeobecně se očekávalo, že to bude až na Štvanici, ale nakonec jsme se Karlosem domluvili – protože to je fanatik, který velmi rychle rozhýbal svoji ruku a své zranění – že to bude dříve,“ uvedl na konferenci spoluzakladatel organizace a promotér Ondřej Novotný.

Karlos na konferenci uvedl, že uplynulé tři měsíce po prohře nebyly snadné, už ale začíná trénovat a v ideálním případě by rád nastoupil jak v červnu (jún) na Slovensku, tak i o měsíc později na tradičním letním turnaji na pražské Štvanici 25.7.2020.

Doporučeno
Bude MMA hvězda Lajoš Klein prvním Slovákem v UFC? Názor nám řekli Karlos Vémola i Pirát Bude MMA hvězda Lajoš Klein prvním Slovákem v UFC? Názor nám řekli Karlos Vémola i Pirát 14. února 2020 15:00

Český „Teminátor“ kromě toho taky uvedl, že mu nezáleží na tom, koho před něj do klece postaví, chce však zápasit s někým, kdo se nachází na předních příčkách střední (do 84 kilogramů) nebo polotěžké váhy (do 93 kilogramů).

Hlavní motivací jsou děti

Největší motivací, která Karlose žene dopředu, jsou dle jeho slov jeho vlastní děti, a právě narození dcery v závěru minulého roku mu pomohlo se s porážkou v zápase století částečně srovnat. Úplně se s ní však prý srovná až v momentě, kdy se dvířka od klece za ním a Attilou zavřou podruhé. Zatím však není jasné, zda někdy k odvetě dojde.

Pokud vše půjde podle plánu a Karlose uvidíme zápasit i na pražské Štvanici, mělo by se již jednat o titulový zápas ve střední váze. O pás proti němu zabojuje vítěz duelu Grzegorz Siwy vs. Milan Ďatelinka, kteří se utkají na turnaji Oktagon 16 14.3. v Ostravě.

Potenciálních bojovníků, se kterými by se Karlos mohl v Bratislavě utkat, je hned několik. Na konferenci byl zmíněn například Němec Timo Feucht, přemožitel talentovaného Američana Jeremyho Kimballa. Právě i americký bojovník by se však mohl stát Karlosovým soupeřem. Uvidíme tedy, co si pro nás organizátoři nakonec připraví.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 10 nejlepších zápasů Karlose „Terminátora“ Vémoly 7. listopadu 2019 21:38
Domů
Sdílet
Diskuse