Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2020 19:20
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Doriana hejtuje známá raperka, 6ix9ine se brzy dostane z vězení a pro Maxíka se vybralo přes 50 000 000 korun

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

S další středou přichází i další díl našich pravidelných Freshnews, kde pro tebe každý týden shrnujeme ty nejzajímavější události, které se za několik posledních dní udály. A nebylo toho málo. Dnešním dílem tě provede dvojice našich moderátorek Kateř a Petra.

Jedním z témat byl například aktuální dokument Tempos, ve kterém Rytmus mapuje 30 let slovenského rapu. Snímek v kinech našich sousedů slaví úspěch, čeští fanoušci si však na tuzemskou premiéru budou muset ještě počkat. Kdy přesně bude, se dozvíš ve videu.

Tekashi alias 6ix9nine se brzy dostane na svobodu. Duhovému raperovi původně hrozilo 47 let za mřížemi, propuštěn však bude dříve, než kdokoliv z nás čekal. Kratší trest si vysloužil díky spolupráci s policií, vzornému chování a poslušnosti. 

Doporučeno
Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu 11. března 2020 11:00

Českou republikou hnul také příběh malého Maxíka, který trpí zhoubnou nemocí, při které dochází k úbytku svalů. Lék proti této chorobě je extrémně drahý, a tak se chlapcova rodina rozhodla požádat o pomoc veřejnost. Do sbírky se zapojil například i Leoš Mareš nebo Nikol Štíbrová. Do dnešního dne se podařilo vybrat více než 50 milionů korun, čímž se přesáhla požadovaná částka.

Domů
Sdílet
Diskuse