Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2020 16:18
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Představitel Franty ze seriálu Most! dostal podmínku. Pobíral dávky a zamlčel příjmy z natáčení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec Zdeněk Godla si zadělal na problémy.

Okresní soud v Chomutově dnes odsoudil herce Zdeňka Godlu, známého hlavně jako Frantu ze seriálu Most!, společně s jeho manželkou. Oba, během mimořádně neveřejného řízení kvůli obavám z koronaviru, dostali podmínku za podvod. S informací přišel iDnes.

Doporučeno
Sídliště Chanov: Seriál Most! nic nezměnil, politici se sem jezdí jen vyfotit Sídliště Chanov: Seriál Most! nic nezměnil, politici se sem jezdí jen vyfotit 31. května 2019 19:28

Herec Zdeněk Godla stanul se svou manželkou před soudem z toho důvodu, že úřadům zamlčel informace o svých finančních příjmech. Během čerpání dávek neuvedl, že má další příjmy z natáčení, což by mu vyplácení dávek ovlivnilo. Tento přečin mu mohl vynést až pět let vězení, soud však jeho čin překvalifikoval, což mu nakonec mohlo vynést „pouze“ odnětí svobody na roky dva.

„Obviněný byl shledán vinným a odsouzen na sedm měsíců vězení, s podmíněným odkladem na zkušební lhůtu patnácti měsíců,“ okomentoval iDnesu rozhodnutí mluvčí chomutovského soudu Petr Vaněk. Godla, po vynesení rozsudku, neměl moc dobrou náladu. „Nic nebudu říkat,“ odvětil prý pro iDnes, když odcházel společně se ženou ze soudního řízení.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#frantadyckymost # postel alcatel viklapečka # takhle spi v lochu pampeliška

Příspěvek sdílený Zdenek Godla (@zdenek_godla_official),

Tohle nebylo první soudní řízení, které Godla absolvoval. Dříve byl odsouzen za loupežné přepadení, trest si také ve věznici odseděl. Nyní se však herci, kterému Most! otevřel dveře například do seriálové stálice Ordinace v růžové zahradě, cela vyhnula.

Doporučeno
V Česku je vyhlášen stav nouze, omezeny akce, hospody a posilovny V Česku je vyhlášen stav nouze, omezeny akce, hospody a posilovny 12. března 2020 7:48
Domů
Sdílet
Diskuse