Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2020 19:59
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Ben Cristovao po karanténě poběží nahý po ulici. Co vzkazuje koronaviru Emma Smetana, TMBK či Mirai?

REFRESHER KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Máme pro tebe opět nové video.

Připravili jsme si pro tebe nové video, v němž se ptáme známých českých osobností nejen na to, jak prožívají aktuální dny v domácí izolaci. Posledně si náš moderátor Maty popovídal s Marpem, Ektorem, Smackem a Maniakem, tentokrát se zase spojil Benem Cristovao, Emmou Smetanou, Tomášem Břínkem aliasTMBK, Mikolasem Josefem a Miraiem.

Emma Smetana si například myslí, že podobně, jako jsme na tom nyní, na tom budeme ještě minimálně v létě, Tomáš Břínek alias TMBK lidem radí pořídit si PlayStation a Ben Cristivao oslaví konec karantény nahým během po ulici. Ve videu přiloženém výše se toho však dozvíš daleko víc. Přejeme příjemnou zábavu.

.

Doporučeno
18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 24. března 2020 8:18
Domů
Sdílet
Diskuse