Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2020 16:03
Čas čtení 1:11
Adam Smeták

15 skvělých memes o minisérii Tiger King

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vybrali jsme 15 nejlepších memes o nejbizarnější dokumentární minisérii současnosti.

Dokumentární minisérie Tiger King od tvůrců legendárního Fyre je nejnovějším hitem od Netflixu. Steramovací platforma nám do domácí karantény nemohla naservírovat bizarnější materiál, který budeš vstřebávat ještě nějakou tu dobu. Hlavním hrdinou je majitel soukromé ZOO s desítkami tygrů, medvědů a dalších divokých zvířat, který si říká Joe Exotic. Krom toho rád nahrává písně, filmuje každý svůj krok a žije v polygamním manželství. 

Doporučeno
Recenze: Tiger King je nejkontroverznějším dokumentem roku o nájemných vraždách, exotických zvířatech a neuvěřitelných lidech Recenze: Tiger King je nejkontroverznějším dokumentem roku o nájemných vraždách, exotických zvířatech a neuvěřitelných lidech 31. března 2020 20:10

Jeho úhlavním nepřítelem je Carole Baskin, majitelka neziskové organizace Big Cat Rescue, která bojuje proti rozmnožování a chovu divokých zvířat v soukromém vlastnictví. Sama ale podle všeho nemá před svým prahem zameteno. Minisérie nám představí ještě celou řadu dalších tváří s bizarními osudy a také hromadu momentů, které si můžeš připomenout prostřednictvím vybraných memů, které jsme dali dohromady v tomto článku.


Upozorňujeme, že následující obsah může obsahovat spoilery a je vhodný jen pro ty, kdo minisérii Tiger King již viděli


Domů
Sdílet
Diskuse