Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2020 19:38
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Slovák rapuje rychleji než Eminem. Poslouchej nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper se z karantény zapojil do výzvy, kterou rozběhl samotný Eminem skladbou, kde pokořil vlastní světový rekord v rychlosti rapování.

 

Kdo jiný by měl reprezentovat Slovensko v GodzillaChallenge, když ne Bitman. Nejrychleji rapující slovenský interpret, jehož obrovskou devizou je zároveň i to, že mu je vždy rozumět, nakládá v rámci Eminemovy výzvy. Veterán z Detroitu na svém aktuálním albu pokořil vlastní světový rekord v rychlosti rapování, když zarapoval neuvěřitelných 229 slov za 30 sekund a vyzval i další, aby se mu zkusili vyrovnat.

Bitmanova slova musí nejprve někdo zvládnout spočítat, v každém případě však není mnoho jiných kolegů ze světa, kteří by to zvládli lépe. Oblíbený interpret se tak připomíná i v dobách, které nejsou pro domácí hudbu nejpříznivější.

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26

Zároveň stále pracuje na dokončení svého projektu, který by mohl spatřit světlo světa pod Strapovým vydavatelstvím hned, jak se situace v zemi uklidní. Většina alba už má finální kontury, těšit se můžeš i na podobné nálože a množství známých hostů. Čekání si ještě budeš moci zkrátit i slokou na projektu OG od Separa.

Domů
Sdílet
Diskuse