Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 20:00
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Podcast: Pravá láska toleruje i prdění ze spaní. Toto jsou příběhy, které nám poslali diváci

PODCASTY
Uložit Uložené

Poslechni si bonusový dál našeho podcastu!

Odebírej nás na Spotify

Předevčírem vyšel další díl našeho nového podcastu Love is on the air, který je zaměřen na vztahy a vše kolem něj. Tentokrát se doktorka Nikita a docent Zach pobavili zejména o tom, jak vlastně vzniká láska a kdy začíná vztah. Nyní ti však přinášíme bonusový díl, ve kterém jsme dali prostor právě našim divákům.

Mnozí z vás nám zaslali své vlastní zážitky a historky, které stejně jako minule stály za to. Díky osobním příběhům od vás bylo opět o zábavu postaráno a mimo jiné se například dozvíš, že pravá láska funguje i napříč kontinenty a dokonce toleruje i prdění ze spaní.

Na další epizodu, v níž se doktorka Nikita a docent Zach budou věnovat zase jinému tématu, se můžeš těšit už příští týden v úterý. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse