Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2020 17:59
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Podcast: Jak vzniká láska? Probrali jsme důležité otázky, které zajímají i tebe

PODCASTY
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl našeho podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Je tu úterý, což znamená, že přichází další díl našeho nového pravidelného podcastu Love is on the air. Po předchozích dvou dílech, v nichž doktorka Nikita a docent Zach probrali seznamování v online i offline světě, přichází na řadu téma vztahu a lásky.

Jak vlastně něco takového jako láska vzniká? Kdy je ideální doba na první polibek? A kdo by měl po sexu dojít pro vodu? I to a mnohem více se v dnešní epizodě dozvíš.

Stejně jako minule jsme i tentokrát položili pár otázek jednomu z hlavních protagonistů podcastu. Posledně nám odpověděla doktorka Nikita, nyní proto přišla řada na docenta Zacha, který ti prozradí něco málo ze zákulisí.

Doporučeno
Podcast: Intenzivní orální sex s trapným koncem. Jaké bláznivé příběhy nám poslali diváci? Podcast: Intenzivní orální sex s trapným koncem. Jaké bláznivé příběhy nám poslali diváci? 2. dubna 2020 19:09

Funguje mezi vámi skvělá chemie, jak si společné natáčení užíváte? Asi jste se jeden o druhém dozvěděli spoustu nových věcí.

Docent Zach: Je pravda, že se díky společnému podcastu z kolegů stali trochu i kamarádi. To pak samozřejmě formátu, kde se věnujeme vztahům a máme za cíl bourat tabu, o kterých se člověk bojí mluvit, ve výsledku hodně prospívá. Spoustu věcí se o sobě dozvídáme přímo u mikrofonu, tak je to dost kuriózní způsob, jak se poznávat. Záznam se snažíme nestříhat, tak není prostor se „v éteru“ podivovat, když ten druhý na sebe prozradí něco šokujícího.

Jaké téma chystáte příště? Na co se můžeme těšit?
Docent Zach: Témat máme plnou studnici a chceme se věnovat vztahům pěkně chronologicky. Teď jsme na začátku, takže je všechno zalité sluncem, ale přijdou témata, jako je nevěra, sex, který už není, co býval, i rozchody a rozvody. Tak jako v životě. Tam to ale, na rozdíl od našeho podcastu, není až taková legrace.

Domů
Sdílet
Diskuse