Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 9:42
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Rihanna darovala miliony dolarů obětem domácího násilí, zažila ho na vlastní kůži

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rihanna a majitel Twitteru se spojili, aby darovali 4,2 milionu dolarů těm, kteří se i během karantény stali oběťmi domácího násilí a nemohou být doma.

Rihanna už darovala milion dolarů těm, kteří v první linii bojují s koronavirem a pomáhají nakaženým. Nyní se spojila s CEO Twitteru Jackem Dorseyem, aby dali dohromady 4,2 milionu dolarů, které poputují do jednoho z komunitních center v Los Angeles pro ty nejzranitelnější, informuje TMZ.

Populární zpěvačka a podnikatel tak zachrání desítky obětí domácího násilí, které v době povinné karantény prakticky neměly na výběr a musely opustit své domovy, aby utekly agresivním partnerům. Podle dostupných zdrojů by peníze mohly kompletně pokrýt náklady na stravu, ubytování a odborné poradenství na 10 týdnů pro 90 lidí.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse