Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 7:11
Čas čtení 1:00
Vl Mi

Call of Duty Warzone jede bomby, za jediný měsíc hru stáhlo již 50 000 000 hráčů

TECH
Uložit Uložené

Nová battle royale Call of Duty Warzone má úspěch.

Uběhl měsíc od příchodu Call of Duty Warzone, nové battle royale hry z dílny Activision. Ihned se ze hry stal obrovský hit a za měsíc ohromně narostla základna hráčů. Teprve nedávno jsme psali, že si hru stáhlo 15 000 000 lidí. Dnes je to výrazně více.

Doporučeno
Call of Duty: Warzone hraje přes 15 000 000 hráčů. Pomohla tomu pravděpodobně karanténa Call of Duty: Warzone hraje přes 15 000 000 hráčů. Pomohla tomu pravděpodobně karanténa 17. března 2020 17:47

Oficiální kanál Call of Duty uvedl Twitteru, že Warzone překonal hranici 50 000 000 hráčů. Byla to jen jedna věta, více jsme se nedozvěděli. Je tedy záhadou, kolik lidí je stále aktivních a jak velká je komunita bezplatné battle royale hry.

Call of Duty Warzone ide bomby a za jediný mesiac hru stiahlo už 50 000 000 hráčov
Zdroj: CoD Warzone

Před pár dny (8. dubna) začala nová sezóna, hráči opět soupeří o prvenství a získávají odměny v battle passu. Novinkou je nový mód, můžeš si zahrát ve squadu s dalšími třemi kamarády, dosud jsi mohl hrát jen v trojici. Krátce možnost hrát v trojce zmizela, ale Activision se po mnoha dotazech prosbách hned rozhodl vrátit tříčlenný tým zpět. Máš tedy možnost hrát sólo, v trojici nebo ve čtveřici.

Zatím se hráči nedočkali změn v oblasti lobby a nahlašování cheaterů, hra je nestabilní a mnohým hráčům padá. Čas ukáže, jak se Activision a vývojáři poperou s problémy a zda budou dostatečně šikovní a rychlí, aby hráči neodešli.

Šušká se také o rozšíření serverů ze 150 na 200 a ranked hrách, uvidíme tedy, čeho se dočkáme dříve. Hráči by však zřejmě uvítali nejdříve anticheat, nahlašování podvodníků a stabilizování hry. Stížností je totiž plný Reddit. Pokud ještě váháš, zda hru vůbec vyzkoušíš, přečti si recenzi. Shrnuli jsme v ní vše podstatné.

Domů
Sdílet
Diskuse