Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2020 12:30
Čas čtení 6:03
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších her léta 2020. Kvůli nim se vyplatí koupit si PS4 i Xbox One

TECH
Uložit Uložené

Těchto 10 her nám zpříjemní léto.

Léto bývá vždy sezónou filmových a hollywoodských blockbusterů. Na druhou stranu, videoherní svět se tak trochu zastaví. Probíhají největší herní výstavy a akce (E3, Gamescom) a vychází méně her než na jaře, na podzim a v zimě.

Stejně je to i letos. Nebýt velkých exkluzivit od Sony, dost bychom se na svých konzolích nudili. Ve výběru 10 nejočekávanějších her tohoto léta (květen–srpen) tak najdeš i 3 hry, které jsou buď zcela na novo vyrobené nebo vylepšené verze původních her.

Doporučeno
Zahraj si 10 her, které musely být kvůli obscénnosti a brutalitě zakázány nebo cenzurovány Zahraj si 10 her, které musely být kvůli obscénnosti a brutalitě zakázány nebo cenzurovány 9. května 2020 19:09

1. The Wonderful 101: Remastered (PC, PS4, Switch) – 22. května

Úžasná akční hra od Platinum Games a režiséra Hidekiho Kamiya vyšla exkluzivně pro konzoli od Nintenda Wii U. Konzole ale byla komerční zklamání a nakonec se jí prodalo jen necelých 14 milionů kusů. Její předchůdce Wii přitom prodal 101 milionů.

Mnoho exkluzivních titulů na Wii U se tak nedostalo k hráčům a Nintendo nyní zkouší přinést tyto výjimečné hry na Nintendo Switch, novou a úspěšnou konzolu. Jednou z takových her je The Wonderful 101. Na současné konzole ji chtělo přinést studio Platinum Games, které ji původně vyrobilo. Zdá se, že se to vyplatilo, protože již za první hodinu od spuštění předobjednávek prodali více kopií než za celý životní cyklus konzole Wii U. 

The Wonderful 101 je výjimečná akční hra s originálním level designem a úžasnými postavami. Jako hráč budeš mít možnost ovládat několik různých hrdinů s různými schopnostmi a speciálními útoky. Tvým úkolem bude porazit mimozemské síly, které napadly Zemi. Na futuristický svět se budeš dívat z pohledu shora. Hratelnost tě bude nesmírně bavit a stylové provedení hry se postará o to, že se nikdy nebudeš nudit.

2. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition (Nintendo Switch) – 29. května

Další vylepšená verze legendární hry. Původní titul vyšel pro konzoli Nintendo Wii v roce 2010. Definitive Edition bude graficky vylepšené o kvalitnější a detailnější textury a hra bude celkově uhlazenější. Kromě vizuálního zlepšení se fanoušci mohou těšit na nový konec se spoustou bonusového obsahu, který se v původní hře nenacházel. 

V Xenoblade Chronicles se dostaneš do obrovského a dechberoucího fantasy světa se spoustou tajemství, dějových zvratů a postav, které si zamiluješ. Jde o japonské RPG, takže se musíš připravit na pár otravných herních mechanik příznačných pro tento žánr, ale i přesto se nesmírně zabavíš a hraní si užiješ. 

Svět Xenoblade Chronicles vznikl poté, co mezi sebou bojovali dva bohové. Z jejich těl vzešel veškerý život. Hlavní postavou je Shulk, který postupně začne ovládat stále více schopností. Na své dobrodružné cestě bude mít společně se svými přáteli a spojenci za úkol zachránit svět před pohromou, a to díky meči schopnému vidět do budoucnosti.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 83626 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • V čem bude ještě lepší hra The Last of Us: Part II než jednička
  • Co všechno nabídne Ghost of Tsushima
  • Co musíš udělat ve světě, kde jsou lidé menší než mravenci
  • Jaké indie hry by ti určitě neměly uniknout
Domů
Sdílet
Diskuse