Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. dubna 2020 16:28
Čas čtení 1:07
Tímea Krauszová

Profesionální golfistka přiznala, že s ní muži chodili na rande kvůli hodinám golfu zdarma

SPORT
Uložit Uložené

Paige Spiranac otevřeně promluvila o potížích v lásce.

Paige Spiranac je bývalá profesionální golfistka, naposled si zahrála (a vyhrála) v roce 2016. Stala se ale známou komentátorkou golfového světa, často otevřeně hovoří o sexismu a jiných problémech, kterým ženy v golfu čelí.

Kromě toho buduje svou osobní značku, na Instagram ji sleduje 2,4 milionu lidí. Nedávno přiznala, že muži s ní často chodili na rande jen proto, že je mohla něco naučit o golfu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Využívali ji na bezplatné hodiny

Ve svém podcastu Playing-A-Round Paige podle Unilad prozradila, že golf často využívala jako záminku k seznámení se. Muži ale její schopnosti chtěli zneužít a místo klasického rande ji využívali k bezplatnému vstupu na hřiště a na bezplatné hodiny golfu. Což při pohledu na silnou, úspěšnou a nádhernou ženu vlastně nedává ani smysl.

Doporučeno
Tinder výzva: 30 dní jsem každého „svajpla“ doprava. Ze stovek shod a téměř 20 rande vybírám to nejlepší (a nejhorší) Tinder výzva: 30 dní jsem každého „svajpla“ doprava. Ze stovek shod a téměř 20 rande vybírám to nejlepší (a nejhorší) 14. února 2020 9:20

V podcastu si zavzpomínala na dobu, kdy muže „balila“ na golf. Obávala se, že jinak by se jim nelíbila, díky golfu byla zajímavá a dařilo se jí získávat si pozornost druhého pohlaví. Ti to ale rychle obrátili na něco, z čeho vytěží maximum. Chodili s ní na golfová hřiště a šlo jim jen o jedno: lekce golfu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Mnozí z mužů byli prý zadání, jeden z takových vztahů trval až půl roku, než se Paige dozvěděla, že dávno předtím už měl dotyčný muž přítelkyni. Mezi nimi prý k ničemu intimnímu nedošlo a Paige si tak musela přiznat, že některé muže prostě její golfové dovednosti přitahují více než její osobnost. Dlouho jí ale trvalo naučit se nezačínat rozhovor o golfu, protože zoufale chtěla pozornost mužů a věděla, že golf je zaujme.

Její krátká, ale úspěšná kariéra skončila rychle, dnes je celosvětově známou osobností, ke světu golfu má ale stále blízko. Dnes je již 27letá bývalá profesionálka šťastně zasnoubená a nemá potřebu lákat muže na své schopnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Domů
Sdílet
Diskuse