Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 18:57
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Podcast: Sergei Barracuda odpovídá Pastorovi, Karlos Vémola si dá „odvetu“ s Attilou Véghem na kole

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews ve formě podcastu.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Každou středu ti přinášíme nový díl našich pravidelných Freshnews a ani dnešní den není výjimkou. I tentokrát tě provedeme tím nejzajímavějším, co se za několik posledních dní událo, a opět toho nebylo málo. Pojďme tedy rovnou na to.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29

Dozvíš se například o tom, jak Sergei Barracuda odpověděl Pastorovi, který jej ve svém diss tracku vyzval na zápas v ringu, řeč přijde i na českého MMA bojovníka Karlose Vémolu, který si má poměřit síly se slovenským velikánem Attilou Véghem v netradiční disciplíně, a neupomeneme ani nový film, který bude jen pro diváky se silným žaludkem.

Jako obvykle si můžeš nový díl pustit na YouTube, naše Freshnews ti však přinášíme i ve formě podcastu. Záleží tedy na tobě, jaká verze ti vyhovuje více. Přejeme příjemný poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse