Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 20:03
Čas čtení 0:41
Tina Hamarova

Protagonisté amerického seriálu The Office se setkali po letech a zorganizovali pro své fanoušky svatbu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Setkání bylo online v rámci show Johna Krasisnkiho.

Herec John Krasisnki, hvězda seriálu The Office, již několik karanténních týdnů dělá YouTube relaci s názvem Some Good News. Občas se mu tam objeví Brad Pitt, občas Emma Stone či jeho žena Emily Blunt.

Doporučeno
Kolik ve skutečnosti vydělávají hollywoodské filmy? Toto je 10 nejziskovějších filmů roku 2019 Kolik ve skutečnosti vydělávají hollywoodské filmy? Toto je 10 nejziskovějších filmů roku 2019 11. května 2020 14:37

Krasisnki ve videích paroduje zpravodajskou televizi, ve které přináší jen dobré zprávy. V každé části si vybere i nějaký milý příběh ze života svých fanoušků.

V poslední epizodě vybral pár, který se zasnoubil přesně stejným způsobem jako jeho postava Jim v seriálu The Office. Rozhodl se, že jim uspořádá virtuální Zoom svatbu, do které „pozval“ i celé obsazení oblíbeného amerického komediálního seriálu.

Po letech se tak v jednom videu setkali Michael Scott, Dwight Schrute a Jim Halpert se svou půvabnou manželkou Pam. Kromě nich se „online svatby“ zúčastnili i rodiče obou partnerů či jejich přátelé.

The Office je americký remake stejnojmenného britského seriálu. Seriál zobrazuje každodenní život zaměstnanců kanceláře fiktivní firmy Dunder Mifflin Paper Company.

Aby vypadal na první pohled jako dokument, tak jej natáčeli jednou kamerou a bez diváků či smíchu. Dále v něm hrají i Steve Carell či Rainn Wilson.

Domů
Sdílet
Diskuse