Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2020 19:57
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Český youtuber už 7 let žije v L.A. Toto je nesestříhaná verze našeho rozhovoru

REFRESHER GEORGE FLOYD
Uložit Uložené

Pusť si nesestříhanou verzi rozhovoru s Michalem Šoporem.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Poslední týdny zuří ve Spojených státech amerických rozsáhlé protesty, které vyvolalo úmrtí Afroamerična George Floyda. Toho při násilném zásahu zabil policista Derek Chauvin. My jsme si před několika dny o aktuální situace v zámoří popovídali se známým českým youtuberem Michalem Šoporem, který již několik let žije přímo v Los Angeles. 

Doporučeno
Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby 5. června 2020 7:56

Náš rozhovor si můžeš přečíst v psané formě, pokud ti však více vyhovuje video, pustit si jej můžeš i na YouTube. Dnes ti však přinášíme také možnost užít si celý rozhovor jako podcast v nesestříhané formě, určitě si jej proto nenech ujít.

Kromě toho, že nám Michal podrobně pospal tamní protesty a případy rabování, jsme se dozvěděli i to, jací jsou v Los Angeles policisté a z čeho mají američtí muži a ženy zákona strach. Michal nám řekl i to, zda se v této době bojí o svůj život a zda zvažuje návrat do Česka.

V téměř 45 minutách tak na tebe čeká povídání plné zajímavých informací, které jinde nenajdeš. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse