Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2020 21:00
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Sexuální obtěžování a rasismus v jednom. Češka s asijskými kořeny zažila v baru nepříjemný incident

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si bonusový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Čtvrtek už tradičně znamená bonusový díl našeho podcastu o vztazích Love is on the air a ani dnešek pochopitelně není výjimkou. V poslední epizodě se naše ústřední dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na téma stereotypu, který se po čase zřejmě u každého vztahu projeví. 

Nyní opět přišla řada na naše posluchače, kteří dostali prostor, aby se s námi a ostatními posluchači podělili o vlastní zkušenosti a příhody

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Ze zaslaných zpráv naši moderátoři vybrali ty nezajímavější kousky, které pak následně přečetli. Napsala nám například slečna s asijskými kořeny, které se opakovaně stávalo, že ji kluci nevhodně balili na asijské stereotypy. Podělila se i o jeden nepříjemný incident z baru, kde hrála zrovna písnička Gangnam Style.  

Další příběhy už si ale poslechni přímo v podcastu. Pokud ti unikla poslední epizoda, určitě to naprav. Kromě porce zábavy totiž nabízí také řadu užitečných a cenných informací, které ti třeba pomohou, pokud tvůj vztah stagnuje. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse