Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2020 20:08
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot se vrací! Čtvrtý díl odhaluje moderní grafiku a levely, ale i návrat nostalgické hratelnosti

TECH
Uložit Uložené

Activision a Toys for Bob ukázaly nového Crashe.

It's About Time! Tak zní podtitul čtvrtého Crashe Bandicoota. Ten dorazí na Xbox One a PS4 22 let po třetí části. Mezitím jsme obdrželi množství spin-offů, vedlejších her a remake původní trilogie, ale zdá se, že Activision a Games for Bob berou tuto hru vážně a budou v ní pokračovat v příběhu.

Nový díl nás zavede na Crashův ostrov, kde relaxuje a zkoumá jeho zákoutí. V jedné z jeskyní objeví další kouzelnou masku. Jmenuje se Lani-Loli a zná Aku-Aku, dlouholetého Crashova spojence a přítele. Součástí příběhu a levelů mají být rozličné dimenze a časové úseky.

Z gameplay záběrů můžeme vidět, že se dočkáme i několika speciálních obleků díky novým maskám, které nám umožní hrát si s gravitací či s časem. Kromě Crashe bude hratelná i Coco a dokonce si zahrajeme i za Dr. Cortexe. Levely působí svěže a moderně. Zdá se, že tu máme plnohodnotný návrat Crashe.

Za vývojem stojí studio Toys for Blob, které pro Activision vytvořilo povedený remaster trilogie Spyra. Hra vyjde pro PS4 a Xbox One již 2. října 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse