Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2020 10:38
Čas čtení 3:13
Dominik Vetrák

Netflix opět nahradí slabý program kin. Na které filmy a seriály se v červenci těšíme nejvíce?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tyto filmy a seriály od streamovacích platforem vypadají nejzábavněji.

Červenec bude v kinech opět velmi slabý, a tak budeme většinu času trávit u televize a streamovacích platforem. Níže ti tedy představíme 7 nejočekávanějších a nejslibnějších filmů a seriálů. Tentokrát nás HBO nedokázalo ničím zaujmout. Nejvíce toho nabídne Netflix.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her léta 2020. Kvůli nim se vyplatí koupit si PS4 i Xbox One 10 nejočekávanějších her léta 2020. Kvůli nim se vyplatí koupit si PS4 i Xbox One 12. května 2020 12:30

1. Palm Springs – 10. června (Hulu)

Nejočekávanějším filmem/seriálem mimo kina je ale Palm Springs od Hulu. Diváci v USA tuto komedii zřejmě uvidí i v kinech, ale my se musíme spokojit se streamováním. Hulu představí nejnovější projekt Andyho Samberga, ve kterém i sám hraje a také ho produkoval. 

Půjde o romantickou komedii ve stylu Groundhog Day, kde se hrdinové dostanou do časové smyčky a stejný den prožívají pořád dokola. Snímek už objel filmové festivaly a kritici si jej pochvalovali.

Dočkáme se skvělé chemie mezi herci, úžasných vtipů a atmosféry, která nám zpříjemní léto. Kromě Samberga uvidíme i Cristin Milioti či J. K. Simmonse.

2. Warrior Nun – 2. června (Netflix)

Trailer na fantasy akční seriál Warrior Nun nám připomněl Buffy, přemožitelku upírů, akorát v moderním hávu. Děj vypráví o teenagerce jménem Ava. Tu před smrtí zachrání tajný spolek jeptišek a katolíků, kteří již celá staletí bojují proti démonům.

Ava se stává jednou z nich, na zádech se jí objevuje tajemné značení a získává superschopnosti, díky kterým bude moci démony porazit.

Ava v tom ale nebude sama. Namísto otřepaného formátu posledního žijícího či vyvoleného hrdiny bude Ava členem týmu zkušených a talentovaných jeptišek, které se vyžívají v zabíjení démonů. Pusť si trailer, po kterém ti bude hned jasné, zda to je něco pro tebe.

Domů
Sdílet
Diskuse