Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 14:11
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Celeste Buckingham povzbuzuje všechny, aby si vážili svého těla: Dlouho bojuji s tím, jak vypadám, držela jsem hladovku

NEWS
Uložit Uložené

Celeste na Instagramu odhalila své soukromí. Dlouho se trápila svým vzezřením, už si ale uvědomila, že by si měl každý svého těla vážit.

Celeste Buckingham na Instagramu zveřejnila dlouhý status, ve kterém komentuje své soukromí a problémy, se kterými může bojovat řada lidí. Ačkoli primárně popisuje negativní psychický stav, který souvisel s tím, že nebyla spokojena s vlastním tělem, ve skutečnosti chce povzbudit každého, kdo prožívá něco podobného. 

„Dlouho bojuji s tím, jak vypadám. Většina z vás ví, jaký mám názor na hodnotu žen. Ale musím přiznat, že za poslední měsíce jsem opět padla do svých předešlých zlozvyků. Upřímně, chvíli jsem hladověla a doufala jsem, že zhubnu. Pak jsem si uvědomila, že to je blbost, tak jsem začala cvičit, ale tím způsobem, že jsem několikrát měla pocit že omdlím z únavy,” popisuje oblíbená zpěvačka své trápení.

Domů
Sdílet
Diskuse