Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 8:05
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Polibte mi můj černý zadek. Rozzlobený 50 Cent zveřejnil fotku svého pozadí v reakci na nominace Emmy Awards

NEWS EMMY
Uložit Uložené

50 Cent útočí na Emmy Awards pravidelne každý rok.

Raper 50 Cent není fanouškem cen Emmy Awards. Tato ocenění se každoročně předávají filmařům a hercům za vynikající výsledky na televizních obrazovkách, ale i když 50 Cent alias Curtis Jackson od roku 2014 tvrdě pracoval na seriálu Power na kabelové televizi Starz, nikdy se na Emmy Awards nedočkal nominace, informuje Daily Mail.

V minulých letech proto udělal z oznamování nominací tradici na svých sociálních sítích. Vždy sice čekal, že se mezi nominacemi Power objeví, ale nestalo se tak, a proto si vždy směrem k Emmy Awards zanadával a obvykle dodal, že mu porota může políbit zadek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Jinak tomu nebylo ani letos, kdy se Power opět nedostalo do užšího výběru. A to i přesto, že seriál, který skončil poslední epizodou tento rok, od svého počátku získával vysoká hodnocení od diváků i kritiků. Na IMDB mu momentálně svítí celkové hodnocení 8,2 z 10.

Svůj vzkaz Emmy Awards zopakoval 50 Cent tedy i tento rok. Rozhodl se však, že část o líbání zadku vezme doslovně a na Instagram přidal fotku svého pozadí.

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které nikdy nezískaly ocenění Emmy 5 nejlepších seriálů, které nikdy nezískaly ocenění Emmy 16. září 2022 11:30

Pozadí však zvěčnil jen na své soše, nešel do koupelny a nestáhl si kalhoty, aby tak pobavil své sledovatele. Dodal, že více než Emmy Awards ho zajímají certifikáty od Národní asociace pro pokrok lidi barevné pleti.

Domů
Sdílet
Diskuse