Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti KeySoff.com.
12. srpna 2020 9:00
Čas čtení 2:00
Sponzorovaný obsah

Škola je za rohem a práce nepočká. Obnov si Microsoft Office nebo Windows 10 s obrovskou slevou

TECH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Online platforma KeySoff.com chystá pro všechny pracovně naladěné lidi slevy například na klasický kancelářský balíček od Microsoftu, který koupíš za méně než půlku.

Ano, musíme to říct nahlas. Léto se pomalu, ale jistě blíží ke své poslední čtvrtině, což znamená, že i v této speciální době, během níž jsme většinu roku strávili zavření doma, se navrací staré pořádky; dospělí musí do práce a mladí do školy. No a k tomu, aby ses i ty mohl dostat do zajetých kolejí bez úhony, potřebuješ správné nástroje. KeySoff.com přesně ví, co potřebuješ.

Pokud se vracíš do školy, čeká tě kupříkladu nový semestr, a asi chápeš, že se bez správného kancelářského balíčku neobejdeš. Online platforma KeySoff.com ti kryje záda. Jak? Tak například tím, že při zadání speciálního slevového kupónu v jejich e-shopu, můžeš na pracovní klasiku Microsoft Office získat až extra 57% slevu!

Koronavirus trvá, práce ani škola ale nepočká. Obnov si proto Microsoft Office nebo Windows 10 s obrovskou slevou!
Zdroj: KeySoff.com

Tu však můžeš logicky uplatnit až v momentě, pokud budeš mít na čem program nainstalovat. I v tomto případě se nemusíš bát, že bys neušetřil, jelikož na webu KeySoff.com dostaneš na licenci operačního systému Windows 10, po zadání unikátního kódu, slevu dalších 42 %. Méně peněz do výbavy, více prostředků na zábavu po škole.

Jak na to

O jakých cenách a kódech je teda řeč? Nech nás to vysvětlit. Unikátní kód můžeš použít při nákupu různých licencí. Při kliknutí na hypertextový odkaz a nákupu toho, co potřebuješ, si v košíku klikneš vpravo na DISCOUNT CODES, kam zadáš svůj kód. Po potvrzení se pak můžeš těšit na top slevu.

V první řadě, s kódem SkK42, si můžeš z webu stáhnout licenci Windows 10. Když potom uplatníš 42% slevu na nákup licence Windows 10 Professional, vyjde tě na pouhých 8.58 € (~225 korun), Windows 10 Home pak na 9.23 € (~ 242 korun).

Jakmile operační systém obdržíš a nainstaluješ jej, už ti nic nebrání k pořízení kancelářského balíčku. Na výběr máš z několika možností. Můžeš použít kód SkK57, což znamená, že ses rozhodl koupit Microsoft Office 2016 s 57% slevou. Balíček Microsoft Office 2016 Professional Plus tě potom vyjde na krásných 23.40 € (~613 korun).

Existuje ale i možnost nakoupit Word, Excel, PowerPoint a další nutné programy právě dohromady s operačním systémem. Za kombo Microsoft Office 2016 Professional a Windows 10 Pro pak se stejným kódem utratíš jen 27.32 € (~715 korun), tandem Microsoft Office 2016 Professional a Windows 10 Home stojí po slevě zase 27.61 € (~723 korun).

Koronavirus trvá, práce ani škola ale nepočká. Obnov si proto Microsoft Office nebo Windows 10 s obrovskou slevou!
Zdroj: pxfuel.com/CC0

Nejnovější software za méně než půlku

Jestli máš ale všechno rád up-to-date, koukni se až sem. KeySoff ti nabízí s kódem SkK55 obrovskou slevu 55 % i na Microsoft Office 2019 v různých variacích. Bez operačního systému, jen Microsoft Office 2019 Professional Plus, za něj zaplatíš 29.39 € (~770 korun), s Windows 10 Pro pouze 34.69 € (~908 korun) a ve dvojici s Windows 10 Home zase 35.69 € (~935 korun). 

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na balíček s Microsoft Office 365. KeySoff.com jej nabízí ve třech variantách: Microsoft Office 365 Professional Plus Account - Jedno zařízení na rok za bombu 15.19 € (~398 korun), pro méně náročnější je tu Office 365 s Windows 10 Pro za 20.59 € (~539 korun) anebo s Windows 10 Home za 21.22 € (~556 korun).

Doporučeno
Její sety miluje celý svět. Má vlastní značku oblečení a spolu se značkou Jägermeister podpoří české a slovenské DJe Její sety miluje celý svět. Má vlastní značku oblečení a spolu se značkou Jägermeister podpoří české a slovenské DJe 4. srpna 2020 13:41

Jestli ti ještě nemá něco uníknout, je to možnost samotného placení. KeySoff nabízí službu

Cwalletco, což je platební metoda, která garantuje nejbezpečnější způsob platby.  Avšak platit můžeš i normálně jako v každém e-shopu. Kdyby ti ale nebylo něco jasné, můžeš napsat na [email protected], a oni ti to vysvětlí.

Byla by škoda o tuhle příležitost přijít, jelikož s touto výbavou si můžeš být jistý, že tě nepřekvapí žádná tabulka, obrázek ani prezentace.

Domů
Sdílet
Diskuse