Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 18:52
Čas čtení 1:12
Daniel Kopejska

„Tlusté holky nejsou ok,“ napsal Sergei Barracuda na Instagramu. Vyvolal tím vlnu reakcí

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Raper vzkázal ženám, ať se o sebe starají. Lidé na sociálních sítích se pak rozdělili na dva tábory. Někteří souhlasí, jiní ne.

Vody českého Instagramu se rozhodl rozvířit ostravský raper Sergei Barracuda, který na sociální síti napsal svůj názor na obezitu u žen a tzv. fat acceptance. Nebál se přitom označit, dle jeho slov, „tlusté holky“ pouze za „nouzový stav“.

„Postava a kvalita kůže je indikátor zdraví,“ píše Sergei s tím, že za krásou stojí disciplína a cvičení. Svůj názor později ještě dovysvětlil. „Obézní holky jsou tfuj, odporné. Obézní, ne s pár kily navíc. Přestaň být nas*aná na mě, buď nas*aná na sebe a začni se sebou něco dělat,“ řekl raper. „Vzhled mi o té holce řekne víc než její slova,“ dodává.

Doporučeno
Rytmo a Sergei Barracuda jsou legendární. Začalo to přáním a sny, dnes nikomu nic nedluží Rytmo a Sergei Barracuda jsou legendární. Začalo to přáním a sny, dnes nikomu nic nedluží 8. srpna 2020 12:31

Sergei Barracuda se na Instagramu opřel do „tlustých holek“
Zdroj: Instagram.com/sbarracuda

Jeho vyjádření se hned nato začalo hojně objevovat na Twitteru, kde lidé často retweetují, komentují a debatují mezi sebou o tomto názoru. Většinou se lidé shodují v tom, že tento přístup je špatný, avšak najdou se i příznivci druhé strany. Jeden z opakujících se argumentů uživatelů skrze komentáře je fakt, že někdy za tyto problémy může nemoc, rodina nebo jiný neovlivnitelný problém.

„Mít tenhle názor není ok,“ vyjádřil se jeden uživatele Twitteru. „My ženy jsme se nenarodily proto, abychom byly něčí dokonalá trofej,“ napsala další uživatelka. 

„Váš problém není Barracuda, ale vy a vaše okolí, vaši fotrové, vaše matky, který vám sráží sebevědomí. Tam začněte a nedělejte ze sebe chudinku, že vám ubližuje vyjádření někoho, na kom nezáleží,“ píše zase jiný uživatel. „Lidi nas*aný, že má Erik Barracuda pravdu,“ přidává se další.

Různé reakce lidí na Twitteru si můžeš prohlédnout níže:

Anketa:
Souhlasíš s výrokem S. Barracudy ?
Ano
Ne
Ano
52 %
1409 Hlasů
Ne
48 %
1288 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse