Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2020 17:21
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Šli jsme na největší filmový festival svého druhu na světě! Sleduj naši reportáž z jubilejního 60. ročníku

REFRESHER
Uložit Uložené

Sleduj reportáž z jubilejního 60. ročníku Zlín Film Festivalu!

Zlín Film Festival platí za největší a nejvýznamnější filmový festival svého druhu na světě a my jsme na jeho letošním jubilejním 60. ročníku samozřejmě nemohli chybět. S našim video týmem jsme se na místo vydali, abychom ti přinesli další ze série reportáží a ukázali ti, co všechno tato mezinárodní událost návštěvníkům nabízí a jaké filmy by sis rozhodně neměl nechat ujít.

Náš moderátor Vítek na akci dostat mimo jiné možnost vyzpovídat Gabču Heclovou, Aless nebo Sabinu Rojkovou. Kdo má detox od Instagramu? A co nám řekla programová ředitelka Markéta Pášmová? To se dozvíš v našem novém videu.

Kromě toho však náš moderátor okusil taky bohatý doprovodný program. Ten letošní se nesl ve znamení hesla „Návrat do budoucnosti“ a zájemcům dal možnost nahlédnout pod pokličku různých moderních technologií. Sami jsme si tak mohli například vytvořit krátkou animaci, vyzkoušeli jsme VR a zašli do tzv. virtuální galerie.

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

Pokud se ti reportáž ze Zlín Film Festivalu líbila, nezapomeň nám na našem youtubovém kanále dát lajk, odběr a do komentářů napiš, jaký film bys ostatním nejvíce doporučoval ty. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse