Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2020 v 15:29
Čas čtení 1:12
Vojtěch Vanda

VIDEO: Miloš Zeman jmenoval Romana Prymulu ministrem. Na oficiálním záznamu je ale slyšet jen šum

NEWS ČESKO KORONAVIRUS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Roman Prymula se stal oficiálně ministrem zdravotnictví. Záznam z ceremonie se objevil na facebookové stránce prezidenta republiky.

Prezident republiky Miloš Zeman oficiálně jmenoval Romana Prymulu ministrem zdravotnictví. Dokazuje to videozáznam z Lán, který byl vyvěšen na facebookové stránce prezidenta. Z celé ceremonie však není slyšet prakticky ani slovo; audio doprovázející záběry totiž hučí tak moc, že není slyšet žádný hovor.

Doporučeno
Adam Vojtěch neunesl tlak opozice, novinářů i vládních členů, řekl Babiš na tiskové konferenci. Prymula by měl úřadovat od zítřka Adam Vojtěch neunesl tlak opozice, novinářů i vládních členů, řekl Babiš na tiskové konferenci. Prymula by měl úřadovat od zítřka 21. září 2020 v 13:34

Jmenování nového ministra zdravotnictví proběhlo v pondělí kolem půl třetí odpoledne, a bylo přenášeno živě ze zámku v Lánech, kde se prezident momentálně zdržuje. To důležité, tedy zaznamenání samotného podpisu nového ministra, je vidět i v záznamu, který byl vyvěšen na prezidentovu oficiální facebookovou stránku. 

Na začátku lze rozeznat projev, v němž se mluví o tom, jak prezident Zeman přijal rezignaci bývalého ministra Adama Vojtěcha, a zároveň jmenuje do funkce vládního zmocněnce pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Romana Prymulu. Dále však můžeme jen odhadovat, co kdo říkal. Ani prezidentova gratulace novému ministrovi či konečný projev nebyly kvůli šumu rozumět.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse