Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 7:51
Čas čtení 1:01
Viktor Kniš

VIDEO: Attila Végh tlumočil před novináři pro Ľudovíta Kleina: Jak jsi začínal bojovat a tyto k***tiny

SPORT
Uložit Uložené

Ľudovít Klein absolvoval první tiskovou konferenci pro UFC, na níž mu jako tlumočník pomáhal slovenský šampion Attila Végh.

Ľudovít Klein se stal prvním slovenským zápasníkem v prestižní organizaci UFC. Slovák se v debutovém zápase v nejprestižnější organizaci představí již na nejbližším UFC 253 tuto sobotu v Abú Dhabí, kde si změří síly s Novozélanďanem Shanem Youngem. 

Dlouholetým trenérem Ľudovíta Kleina je slovenský MMA šampion Attila Végh, který je oporou slovenského bojovníka i na Fight Islandu. Absolvovali už tiskovou konferenci pro zahraniční média, kde se Attila zhostil funkce tlumočníka do angličtiny a z angličtiny. V této souvislosti jsme se dočkali i úsměvného momentu, který však zahraniční novináři nezaregistrovali, neboť slovenskému trenérovi nerozuměli. 

Když Attila překládal otázku v presscentru, která se týkala začátků zápasení Kleina a možných pochybností o svých schopnostech, využil při tom typickou slovenskou zkratku: „Jak jsi začínal bojovat... jak jsi byl, jak mladý... a tyto k***iny,” přeložil Attila svému svěřenci otázku.

Domů
Sdílet
Diskuse