Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2020 12:00
Čas čtení 2:14
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Jordan Haj s nepovedenou parukou, slzy a komplikovaná remíza

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova v sobotu večer odvysílala již čtvrtý díl oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Tentokrát se diváci mohli zasmát nad nepovedenou parukou Jordana Haje, rapem českého Seana Paula nebo třeba jemnými gesty Alberta Černého.

Oblíbené tuzemské celebrity se v sobotu večer opět utkaly v pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založena na formátu zahraničního pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum. V sedmé sérii této zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně České Miss World 2015 Andrey Kalousové, frontmana kapely Lake Malawi Alberta Černého nebo třeba hvězdy ze seriálu Most Eriky Stárkové.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková v roli Nicki Minaj rapovala stejně dobře jako originál Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková v roli Nicki Minaj rapovala stejně dobře jako originál 21. září 2020 12:11

Bořek Slezáček v roli Seana Paula: rap a sexy Jitka Boho

Český moderátor, herec a zpěvák Bořek Slezáček si vylosoval ne zrovna jednoduchou přeměnu v jamajského zpěváka Seana Paula. Spolu s modelkou Jitkou Boho, která se ujala sexy role Beyoncé, pak společně odzpívali skladbu Baby Boy. O tom, že je Boho skvělou zpěvačkou, není pochyb, ale pár problémů pak nastalo u muzikálového herce Bořka Slezáčka. Rapové pasáže plné jamajské angličtiny, kdy slova kolikrát splývají do sebe, Slezáčka velmi potrápily a jeho vystoupení spíše připomínalo grotesku plnou utrpení.

Domů
Sdílet
Diskuse