Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2020 11:45
Čas čtení 7:04
Jakub Paulík

„Tati, ne” řekla jeho čtyřletá dcera předtím, než ji udusil dekou

„Tati, ne” řekla jeho čtyřletá dcera předtím, než ji udusil dekou
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI KRIMI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Nepochopitelné jednání otce, který si za vraždu manželky a dcer odpykává doživotí.

Američan Chris Watts v roce 2018 vyvraždil svoji rodinu – 34letou těhotnou manželku Shan’ann, která čekala syna Nica, čtyřletou Belle a tříletou Celeste. Jako první udušením připravil o život svoji partnerku. Na místě, kde zakopal její tělo, dekou udusil i své dcery.


Na doživotí odsouzený vrah Chris Watts u sebe ve vězení stále nosí fotografie svojí rodiny. Tvrdí, že chtěl být odjakživa otcem a nechápe, proč zabil své děti. Jeho motivem mohla být vidina úplně nového života s milenkou, se kterou podváděl svoji ženu. Vraždy prý ale podle vlastních slov neplánoval.

Doporučeno
Expert na sériové a masové vrahy: Seriál Dexter inspiroval řadu vrahů, zabíjeli stejným způsobem (Rozhovor) Expert na sériové a masové vrahy: Seriál Dexter inspiroval řadu vrahů, zabíjeli stejným způsobem (Rozhovor) 8. července 2020 10:18
V tomto článku si přečteš:
  • Jak Chris zareagoval, když jeho dcera přišla do ložnice, v níž ležela mrtvola Shan'ann
  • Jak si vzpomíná na poslední slova své dcery
  • O čem lhal své milence
  • Jak se choval poslední dny před vraždou

Chris so svojou rodinou
Chris so svojou rodinou Zdroj: Netflix

Noční sex, po kterém manželku vlastnoručně zardousil

Shan’ann Watts z amerického města Frederick se vrátila domů z pracovní cesty 13. srpna 2018 až okolo druhé hodiny ranní. Před dům ji ten večer odvezla kamarádka Nickole Atkinson. Navzdory pokročilé noční hodině stále přemýšlela nad svým partnerem. S manželem Chrisem měli dlouhotrvající problémy, a proto se obávala, že jejich vztah směřuje k zániku.


Společně vychovávali dvě dcery a čekali syna, kterému plánovali dát jméno Nico. Partnery byli dlouhých 8 let, během kterých se z jejich vztahu vytratila jiskra. Shan’ann si kamarádkám stěžovala, že manžel neustále odmítá sex, a proto ho podezřívala z nevěry. I když se domů 13. srpna dostala v pozdních nočních hodinách, řekla si, že to na svého muže znovu „zkusí”.

V posteli se ho začala dotýkat a nakonec dosáhla svého. Po dlouhých týdnech se konečně milovali. Zřejmě tedy usínala s pocitem, že její muž zažíval špatné období a že zítra bude všechno lepší. To ale netušila, do jakého rána se druhý den probudí. Chris své partnerce vmetl do tváře, že podle něj jejich manželství nefunguje.


Sice to v sobě dusil dlouho, ale konečně nahlas přiznal, že už Shan’ann nemiluje. Podle People byla Shan’ann tou dobou v 15. týdnu těhotenství a na jejich společné dítě a zářivou budoucnost se navzdory problémům ve vztahu velmi těšila.


Temperamentní Shan’ann proto tato neočekávaná slova skutečně vzala, a tak mu prý v zlosti řekla, že už nikdy neuvidí jejich dcery. Do tohoto momentu šlo o tvrdou manželskou hádku, která směřovala k rozvodu. To by ale byl ten lepší případ. Chrise ovládla zlost a na manželku zaútočil. Rukami obtočil její krk a tlačil na něj, dokud tvář ženy celá nezmodrala. Podle Chrisova tvrzení se Shan’ann vůbec nebránila.

Doporučeno
Night Stalker vraždil spící muže a znásilňoval jejich ženy. Na stehno stařenky nakreslil rtěnkou pentagram Night Stalker vraždil spící muže a znásilňoval jejich ženy. Na stehno stařenky nakreslil rtěnkou pentagram 27. ledna 2021 14:30

Tělo ženy uložil do auta vedle svých malých dcer

Frank Rzucek, otec Shan’ann, ale pochybuje, že by jeho temperamentní a bojovná dcera nekladla žádný odpor. Svoji dceru znal velmi dobře a věděl, že by Shan’ann s agresorem zápasila do posledního dechu. 

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 89436 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak Chris lhal policii, že jejich děti zabila manželka
  • Čím se Chris zachránil před trestem smrti
  • Co o Chrisovi řekli u soudu jeho rodiče
  • Proč lidé na sociální síti šířili o Shan'ann a její rodině nenávistné příspěvky
  • Co se stalo s Chrisovou milenkou
Domů
Sdílet
Diskuse