Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 21:45
Čas čtení 0:56
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian prozradila, jak Kanye West překonal koronavirus: Nakazil se, když to ještě nikdo neznal, bylo to strašidelné

OSOBNOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Průběh onemocnění u Kanyeho byl prý doprovázen zimnicí. Raper se údajně buď třásl v posteli, sprchoval se, nebo sledoval videa, aby zjistil, jak se z toho dostat.

Kanye West už začátkem července 2020 pro Forbes prozradil, že překonal onemocnění Covid-19, v rané fázi v únoru, kdy ještě nebyla vyhlášena pandemie. Řekl tehdy, že je obezřetný při očkování, jelikož podle něj vakcíny ochromily již „velmi mnoho“ dětí.

„Takže když tvrdí, že napravíme koronavirus očkováním, jsem extrémně ostražitý. A to je právě znakem šelmy,“ dodal Yeezus. Jeho manželka Kim Kardashian West se v nejnovějším rozhovoru pro magazín Grazia rozpovídala o průběhu viru u jejího manžela a o tom, jak vedli boj proti této nemoci.

Doporučeno
Kanye West se na Twitteru vymočil na cenu Grammy. Zveřejnil také celou svou milionovou smlouvu s vydavatelstvím Kanye West se na Twitteru vymočil na cenu Grammy. Zveřejnil také celou svou milionovou smlouvu s vydavatelstvím 16. září 2020 19:26

„Kanye to (koronavirus) měl na samém začátku. Tehdy ještě nikdo pořádně ani nevěděl, o co jde,“ prozradila instagramová královna v rozhovoru. „Bylo to velmi strašidelné a neznámé. Měla jsem u sebe jen své čtyři děti a nikoho jiného v domě, kdo by mi pomohl,“ uvedla Kim.

Domů
Sdílet
Diskuse