Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2020 v 18:44
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Yzomandias dostal boty z PET lahví. Samey nabízí raperům psaní textů

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Je tady nový díl Freshnews.


Uběhl další týden, což znamená, že pro tebe máme další díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých je jako obvykle o zajímavé novinky z posledních dní postaráno. Aktuální epizodou tě provede naše moderátorka Petra, která si připravila hned několik žhavých zpráv. Nechybí rap, technologie ani kinematografie. Pusťme se tedy rovnou do toho.

Začneme hudební novinkou, kterou si pro fanoušky přichystal Ektor. Ten v klipu Emoce na emoce rapuje mimo jiné o tom, že na baru utratí i dvacet tisíc za noc. O video se postaral známý režisér Jan Strach a klip rychle ovládl youtubové trendy.

U rapu ještě zůstaneme. Samey totiž na svých sociálních sítích promluvil na téma drog a všem lidem vzkázal, že jejich užíváním své problémy nikdo nevyřeší. Vyzval také rapery, kteří o ničem jiném než o drogách nerapují, aby se na něj obrátili. Texty prý Samey bude psát za ně.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 v 15:26

A pokud se chceš dozvědět, jak Yzomandias dostal speciální pár bot z PET lhaví, přečti si náš rozhovor s kreativním ředitelem labelu Milion Plus. Dozvíš se i to, s jakými dalšími rapery spolupracoval nebo zda má módní ambice.

V nových Freshnews se věnujeme také filmům. Česko totiž do boje o Oscara vysílá snímek Šarlatán s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Zastihla nás však i smutná zpráva. Zemřela totiž představitelka Berty ze známého seriálu Dva a půl chlapa, která skonala v 77 letech.

Povíme si také o představení nových iPhonů či dalších novinek od společnosti Apple, no a pokud se chceš dobře pobavit a dozvědět se třeba něco nového z oblasti vztahů, pusť si náš podcast Love is on the air. V něm se věnujeme všemu, co ke vztahům patří, přičemž tím posledním tématem se stala žárlivost.

Doporučeno
Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? 14. října 2020 v 8:04
Domů
Sdílet
Diskuse