Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2020 16:51
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Fotbaloví chuligáni plánují v Praze protest proti „totalitním nařízením“. Zájem projevilo 9 000 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Protest, kterého by se mělo zúčastnit až 9 tisíc lidí, je naplánován na 18. října v Praze.

Situace v České republice ohledně koronaviru se zhoršuje každým dnem a vláda byla nucena přijmou nová opatření, která omezila také sportovní utkání. To se nelíbí fanouškům fotbalu, kteří si přezdívají hooligans, a na neděli 18. října plánují protest, jenž by se měl uskutečnit na Staroměstském náměstí v Praze. K facebookové události se připojilo již bezmála 9 000 lidí.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

Jen za včerejší den se v Česku nakazilo 8 325 lidí a šíření koronaviru se nedaří dostat pod kontrolu. V současnosti platí nová opatření, která mimo jiné zakazují všechny profesionální i amatérské sportovní aktivity. Svoji činnost musela pozastavit i všechna vnitřní sportoviště, a to také fitness centra, vnitřní bazény a posilovny.

Domů
Sdílet
Diskuse