Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 11:31
Čas čtení 1:33
Tereza Šnajdrová

Udílení cen Billboard Music Awards 2020 ovládl Post Malone

HUDBA
Uložit Uložené

Ve středu večer se již tradičně uskutečnilo předávání cen Billboard Music Awards 2020, které bezkonkurenčně ovládl Post Malone. Pozadu nezůstala ani Billie Eilish, Khalid nebo Harry Styles.

Vzhledem k celosvětové pandemii koronaviru se letos udílení cen Billboard Music Awards 2020 uskutečnilo poněkud netradičně. Na ceremoniálu, který se konal v losangeleském divadle Dolby Theatre bez diváků, i přes veškerá opatření vystoupilo mnoho umělců. Sia zde představila novou skladbu Courage To Change, Lizzo vyzvala všechny diváky, aby se zúčastnili voleb a Post Malone si podmanil hned devět kategorií.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

I přes nepříznivé podmínky ceremoniálu se moderátorka Kelly Clarkson skvěle jala své role a celý večer divákům přes obrazovky servírovala pořádnou dávku energie a dobré nálady. „Dnešní noc je o hudbě, která nás všechny spojuje mnoha způsoby. Nezáleží na tom kdo jste, kde jste, hudba patří nám všem,“ prohlásila na úvod Clarkson.

Domů
Sdílet
Diskuse