Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2020 13:57
Čas čtení 1:39
Tereza Šnajdrová

Co oblékly celebrity na Billboard Music Awards 2020? Lizzo svým outfitem vyzvala k volbám, Billie Eilish se zahalila do Gucci

MÓDA LIL NAS X
Uložit Uložené

Ve středu večer proběhl tradiční ceremoniál předávání cen Billboard Music Awards 2020. Billie Eilish sáhla po khaki zelené, Lizzo po politicky laděných mini.

Vzhledem k situaci s koronavirem, která vládne po celém světě, se letos udílení cen Billboard Music Awards 2020 uskutečnilo poněkud netradičně. Ceremoniál, který se konal v losangeleském divadle Dolby Theatre, postrádal kvůli přijatým opatřením diváky. Přesto na něm vystoupilo mnoho umělců a nominovaní měli také možnost provětrat šatník a ukázat se televizním divákům v tom, co si na tuto slávu připravili.

Doporučeno
Udílení cen Billboard Music Awards 2020 ovládl Post Malone Udílení cen Billboard Music Awards 2020 ovládl Post Malone 15. října 2020 11:31

Oblíbená americká zpěvačka Billie Eilish, která zvítězila v kategorii Top Female Artist, již tradičně sáhla po modelu značky Gucci. Oblékla zelený top s kalhotami stejného vzoru, a to vše doplnila obličejovou maskou a kloboukem se stejným potiskem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Billboard (@billboard),

Do zelené se zahalil také americký raper, zpěvák a skladatel Lil Nas X, jenž přišel přebrat cenu v kategorii Top Hot 100 Song, kterou vyhrál se skladbou Old Town Road. Stejně jako Eilish, i on sáhl po obleku z dílny Gucci, který byl ozvláštněn hadím vzorem, pastelovými růžovými klopami a pistáciovou košilí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Billboard (@billboard),

Domů
Sdílet
Diskuse