Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 8:24
Čas čtení 0:45
Tímea Krauszová

Seriál The Wilds bude prvním young adult dramatem od Amazonu. Skupina teenagerek v něm bojuje o přežití na opuštěném ostrově

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci se inspirovali Pánem much či seriálem Lost.

Amazon Prime Video přinese nový young adult seriál, který vypadá velmi slibně. Skupina teenagerek ztroskotá na opuštěném ostrově, kde musí přežít. Něco tu však nehraje. Na ostrov se nedostaly náhodou.

Doporučeno
Liberator je vynikající válečné drama. Unikátní animace zaručí, že se od seriálu nebudeš moci odpoutat Liberator je vynikající válečné drama. Unikátní animace zaručí, že se od seriálu nebudeš moci odpoutat 18. listopadu 2020 8:28

Uvězněné na opuštěném ostrově

The Wilds sleduje vývoj několika dívek, které jsou spolu uvězněny na opuštěném ostrově. Seriál je zčásti dystopické teenagerské drama, zčásti náročný boj o život. Kromě života na ostrově nám tvůrci ukáží i příběhy hlavních postav. Jejich středoškolské životy nejsou lehké a příjemné, spíše plné tajemství. V ukázce vidíme i vyšetřování a výpovědi některých svědků.

Na první pohled se zdá, že je příběh inspirován jednou z nejznámějších knih o mladých trosečnících na ostrově, Pánem much od Williama Goldinga (kniha byla zpracovaná do filmové podoby v roce 1990). Upoutávka naznačuje, že si možná něco tvůrci seriálu půjčili i od seriálu Lost, protože samotný ostrov je nějakým způsobem zvláštní.

V hlavních rolích se představí Rachel Griffiths, David Sullivan (Goliath, The Son), Troy Winbush (The Goldbergs), Sophia Ali (Grey's Anatomy), Sarah Pidgeon (Gotham), Jenna Clause a Erana James (Golden Boy). Seriál The Wilds je koprodukci Amazon Studios a ABC Signature Studios (které patří pod Disney). Premiéru očekávej 11. prosince na Amazon Prime Video.

Domů
Sdílet
Diskuse