Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 8:28
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

Liberator je vynikající válečné drama. Unikátní animace zaručí, že se od seriálu nebudeš moci odpoutat

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový válečný seriál na Netflixu skutečně stojí za to.

The Liberator je na Netflixu dostupný několik dní. Jde o 4dílnou minisérii z prostředí 2. světové války. Děj zachycuje skupinu vojáků známých jako Thunderbirds během operace Avalanche. Spojenci se tehdy pokusili proniknout do fašistické Itálie a sabotovat nepřátele zevnitř. Němce a Italy však jejich útok nepřekvapil a podařilo se jim ho odrazit.

4dílný seriál/film zobrazí útrapy obou stran, ale zaměří se zejména na americké vojáky a jejich odhodlání zvítězit ve chvíli, kdy chtěli ustoupit už i jejich velitelé. Seriál tě okamžitě seznámí se sympatickými postavami a hlavně férovým, čestným a charismatickým velitelem Sparksem.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

Dočkáš se množství akčních scén, překvapivých momentů i klasických válečných sekvencí. Na řadu přijdou i momenty obětování se, emotivní záběry z koncentráků či na raněné civilisty, scény vyvražďování, ale překvapivě také sekvence plné lidskosti, a to dokonce i na straně nacistů.

Domů
Sdílet
Diskuse