Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 19:53
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Po pražské restauraci chce navzdory nařízením otevřít i bar v Uherském Brodě

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Proti restrikcím se bouří další podnik.

Navzdory vládním nařízením, podle kterých mají mít restaurace zavřeno, objevili policisté ve čtvrtek otevřený podnik v pražských Kunraticích, který měl otevřeno. Uvnitř se nacházelo i několik štamgastů. Policisté na místě hned rozdali pokuty, ale ani to majitele restaurace neodradilo. Svůj podnik otevřel dnes znovu, následně jej ale musel zase zavřít.

Doporučeno
Policisté v Praze vypátrali otevřenou restauraci. Znevažování pravidel není hrdinství, říká Blatný Policisté v Praze vypátrali otevřenou restauraci. Znevažování pravidel není hrdinství, říká Blatný 27. listopadu 2020 11:11

Nyní se proti bezpečnostním opatřením, která mají zpomalit šíření koronaviru, staví další podnik. Tím je Bar Restart v Uherském Brodě, jehož vedoucí uvedl, že plánuje v sobotu otevřít. Informoval o tom server iDNES.

„V sobotu otvíráme bar s příznačným názvem Restart, jelikož už nadále nehodláme poslouchat tato absurdní nařízení vlády, která zdůvodňují obrovským celostátním podvodem s názvem covid-19, a vyhlásili jsme občanský odpor formou občanské neposlušnosti,“ prohlásil Tomáš Weintritt, vedoucí baru.

Domů
Sdílet
Diskuse