Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 11:11
Čas čtení 1:33
Vojtěch Vanda

Policisté v Praze vypátrali otevřenou restauraci. Znevažování pravidel není hrdinství, říká Blatný

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Restauraci vládní nařízení nijak nevadilo.

Policisté objevili otevřené restaurační zařízení, přestože stále platí vládní nařízení, které jejich provoz omezuje. Stalo se tak ve čtvrtek odpoledne v Praze-Kunraticích. Uvnitř se dokonce nacházeli lidé. Policie proto na místě rozdala pokuty, které dosáhly celkové výše 4000 korun. 

Doporučeno
Seniorka kreslila čuníky na policejní vrata. Zřejmě se mstila za odvoz na záchytku Seniorka kreslila čuníky na policejní vrata. Zřejmě se mstila za odvoz na záchytku 26. listopadu 2020 15:21

Podle informací webu iDNES.cz měli policisté ve čtvrtek odpoledne navštívit restauraci Šeberák, která vypadala, že funguje jako v obvyklém provozu. Uvnitř našli třináct osob, které se v restauraci občerstvovaly. 

„Celou událost (policisté) na místě zadokumentovali pro další využití a návštěvníky upozornili, že svou přítomností porušili současná vládní nařízení. Hlídky na místě udělily osm příkazů na místě v celkové výši čtyři tisíce korun,“ doplnil k situaci mluvčí policie Jan Rybanský. 

Domů
Sdílet
Diskuse