Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš Vladimíra Púpavová
12. prosince 2020 14:07
Čas čtení 3:01

Bývalý slovenský policejní prezident Milan Lučanský se chtěl údajně ve vazbě oběsit. Refresheru to potvrdily tři nezávislé zdroje

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Milan Lučanský je momentálně hospitalizován v nemocnici v Ružomberku. Podle zjištění Refresheru si chtěl sáhnout na život.

Aktualizováno 11:05, 13. prosince 2020

K případu se vyjádřila slovenská ministryně spravedlnosti Mária Kolíková, která vyloučila cizí zavinění. Podle lékařů nejsou pravdivé medializované informace o zdravotním stavu Lučanského, které souvisejí s krvácením do mozku, několikanásobnou zlomeninou nadočnicového oblouku, okem mimo oční důlek a 11hodinovou operací. Lučanského stav má být momentálně stabilizovaný. Ohledně údajného pokusu o sebevraždu Kolíková tvrdí, že věznice v Prešově neeviduje takový pokus, vycházejí však jen z verze, kterou jim měl říct Milan Lučanský. Událost nemá žádného přímého svědka. Více si přečteš v tomto článku. 

Bývalého slovenského policejního prezidenta Milana Lučanského museli ve čtvrtek převézt do nemocnice v Ružomberku. Prvotní informace o potyčce se nepotvrdily, vazebně stíhaný exšéf policie si měl zranění zavinit sám.

Tři nezávisle zdroje z prostředí nemocnice, vysoké politiky a Národní kriminální agentury pro Refresher potvrdily, že se Milan Lučanský pokusil o sebevraždu. Sbor vězeňské a justiční stráže prý zasáhl poté, co zjistili, že se pokusil o oběšení.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 92366 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse