Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2021 15:44
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Po sněhu přijde ledovka. ČHMÚ varuje před zmrazky, výstrahu vydal pro celé Česko

NEWS ČESKO ČHMÚ
Uložit Uložené

Bude to klouzat. A to na celém území České republiky.

Česká republika se v posledních dnech radovala ze sněhu, a hned se musí připravit na další nebezpečí. Český hydrometeorologický úřad totiž zveřejnil výstrahu před ledovkou, kterou budou mít na svědomí nově napadený a tající sníh a nízké teploty. Pravděpodobnost je více než 50 %. Pro celou republiku proto začne platit nízký stupeň nebezpečí, a to už od čtvrtečního odpoledne.

Doporučeno
Sněhové nadílky bude asi více, než se čekalo. ČHMÚ aktualizoval výstrahu Sněhové nadílky bude asi více, než se čekalo. ČHMÚ aktualizoval výstrahu 6. ledna 2021 13:23

Jestli se chystáš odpoledne na nákup nebo někam potřebuješ odjet autem, dávej na sebe pozor. Český hydrometeorologický ústav totiž zveřejnil výstrahu před ledovkou, která bude platit na celém našem území již od čtvrtka od 17. hodiny. Nebezpečí zrádných zmrazků pod podrážkami či pneumatikami má platit až do pátku do 10:00.

Domů
Sdílet
Diskuse