Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 14:22
Čas čtení 1:07
Vojtěch Vanda

Robin Zoot, Central Gang a Nik Tendo v dlouho očekávaném klipu reprezentují Ústí, gang a nenávist k policii

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Ústecké rapové spojení vydalo dlouho očekávaný videoklip v neděli.

O pospolitosti a lásce ke gangu a bloku. Myšlenka, která doprovází nový single ústeckého člena Milion+ Robina Zoota je jasná každému. Hlavy na hlavy, jak zní jeho jméno, dostal v neděli i zajímavý samplovaný instrumentál od Deckyho a pompézní vizuál z režie Jana Stracha, který nepotřeboval zámek a luxus, ale pouze garáž a trap spoty.

Doporučeno
Na natáčení klipu Milion Plus se hajlovalo. Byla to sranda, hájí se jeden z aktérů Na natáčení klipu Milion Plus se hajlovalo. Byla to sranda, hájí se jeden z aktérů 11. ledna 2021 17:15

Central Gang hudebně roste s novou stopou, kterou vydá každý jednotlivý člen. Už teď není pochyb o tom, že se bude jednat o nejdravější kolektiv nováčků roku 2021, kteří umístí Ústí nad Labem zpět na republikovou rapovou mapu. Nejzajímavější postavou se jeví Vercetti CG, jehož lilpeepovský look spojený s láskou pro drogy a trapping je nebezpečně nakažlivý.

Domů
Sdílet
Diskuse