Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 12:50
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Americká rocková kapela pořádá koncert v nafukovacích koulích

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Američtí rockeři se nemohou smířit se zákazem live koncertů.

Kvůli pandemii koronaviru, která sužuje celý svět, jsou již bezmála rok pozastaveny všechny velké kulturní akce. To nedalo spát americkým rockerům Flaming Lips, kteří se v Oklahomě rozhodli uspořádat dvojici koncertů, při nichž budou členové kapely, ale i publikum, v nafukovacích koulích, informuje zpravodaj BBC.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43

Každý z koncertů pojme až 100 vzduchových bublin a v každé z nich mohou být až tři lidé. Inspiraci kapela čerpala u frontmana Waynea Coyna, který se často během koncertů nechává unášet v zorbingové kouli, aby se dostal k co největšímu množství fanoušků. „Takový koncert bude bezpečnější než jít do obchodu s potravinami,“ znělo z úst Coyna.

Domů
Sdílet
Diskuse